Tilojen vuokraus – meiltä varastotilat tarpeesi mukaan!

Ota yhteyttä
Kuljetus Jari Lehtinen

JL vuokratilat vuokraa lämmintä ja kylmää varastointitilaa niin lyhyempään kuin pidempään käyttöön. Vuokrattavat tilamme soveltuvat loistavasti mm. muuttokuormille, harrasteajoneuvojen ja asuntovaunujen/-autojen sekä veneiden talvisäilytykseen. Tilat ovat muunneltavissa tarpeesi mukaan. Mahdollisuus myös ulkosäilytykseen aidatulla piha-alueella. Kysy lisää ja ratkaistaan tilaongelmasi yhdessä!

Entiset hirsitalotehtaan tilat Mellillässä ovat muuttuneet pikkuhiljaa vuoden aikana varastotiloiksi. Alueelta löytyy niin lämmintä kuin kylmääkin tilaa erilaisiin tarpeisiin. Tilat soveltuvat erityisesti talvisäilytykseen mm. matkailuvaunuille ja -autoille, veneille sekä harrasteajoneuvoille.

 

Myös muutama erillinen talli on vuokrattavana, jos vaikka harrasteajoneuvosi kaipaa pientä kropaamista.

 

Halleissamme on isot ovet, joista sisään mahtuu isommatkin kulkupelit. Aidatulle piha-alueelle on mahdollista parkkeerata mm. rekat lyhyemmäksikin aikaa.

 

Jos etätyöt kotona alkavat jo ahdistaa, niin parinkymmenen neliön toimistotilat järjestyvät päärakennuksesta.

 

Jos olet muuttamassa ja uuteen kotiin ei pääsekään ihan heti, niin väliaikainen tavaroiden lämmin varastointi onnistuu. Tilamme soveltuvat erinomaisesti muuton välivarastoksi.

 

Kamerat valvovat aluetta yötäpäivää ja henkilökuntakin on paikalla erilaisina vuorokauden aikoina.

Tiedustelut:
Jari / 0400 322 640 / jari@kuljetuslehtinen.fi

Hinnasto

Päivitetään... Kysy lisää soittamalla tai lähettämällä viestiä!